Svar på spørsmål mange har

Hvis du har problemer med siden så sender du en e-post til hei@nyttliv.no med fullt navn og e-postadressen du brukte for å registrere kontoen pluss beskrivelse av problemet ditt. 

HVA ER NYTT LIV?

Nytt Liv er et fellesskap hvor du støttes på reisen gjennom graviditet, fødsel, barsel og i dine sykluser som kvinne. Dette er for deg som skal bli mor for første gang og femte gang. For deg som har en liten hjemme og deg som har større barn. 

Her inne blir du en del av en sirkel med kvinner som støtter hverandre. Gjør yoga sammen. Å sette av tid til å bevege seg, roe ned, puste og gjøre yoga har mange positive effekter. Og å høre hva andre deler, spør om og opplever gir støtte og innsikt. 

HVA TRENGER JEG AV UTSTYR?

Du trenger en yogamatte, to tepper, pute og en yogabolster/stor pute/gravidpute. Til noen av videoene trenger du en stol og et skjerf/yogabelte. Så trenger du en pc eller et nettbrett med webkamera, mikrofon og høytaler slik at du kan være med ansikt til ansikt på live time.

HVORDAN FUNGERER DET?

Nytt Liv er en månedlig medlemskapside og medlemskapet løper til du sier det opp. Det er ingen bindingstid. Du velger mellom to ulike medlemskap. Jeg anbefaler medlemskapet med live timer. Da kan du bli med som drop-in på alle timene som går. I tillegg til at du har full tilgang til videobiblioteket. 

Vi har også et medlemskap hvor du kun har tilgang til videobiblioteket. 

DET GÅR FINT Å TRENE SOM FØR – MÅ JEG EGENTLIG TA NOEN FORHÅNDSREGLER SOM GRAVID?

La meg heller stille deg et annet spørsmål: hvordan kan du best bruke tiden frem til fødsel på å forberede deg til den fysiske, psykiske og spirituelle anstrengelsen det er å føde og bli mamma? Det er utgangspunktet for den yogaen du finner her på Nytt Liv. Bli med og kjenn hvordan det kjennes ut i kroppen.

HVORDAN MELDER JEG MEG UT?

Når du har født kan du sende en e-post så pauser vi medlemskapet ditt i 6 uker til du er klar for barselyoga. 

Du kan melde deg ut når du vil. Hvis du fikk en superbra pris da du ble medlem vil du miste denne om du blir med igjen som medlem senere. Da vil du få medlemskapet ditt til den gjeldende prisen. 

Når du har meldt deg ut blir du ikke trukket for den neste måneden. Innloggingen din er aktiv og kontoen din utløper på slutten av perioden du har betalt for. Når kontoen er utløpt har du ikke lenger tilgang til innholdet medlemskapet. 

Du melder deg ut ved å velge Konto > Fakturering > Endre plan > Avbestill medlemskap